Maso Bujón

2 položek celkem
Silák hovězí bujón 140 g
149 Kč / ks

Silák Hovězí bujón je vyroben pouze z čerstvých surovin...

244
Silák Kuřecí bujón 140 g
149 Kč / ks

Takto by měl vypadat poctivý bujón. Silák kuřecí bujón je...

245

Vývar maso1

Máte chuť na pořádně silný vývar? Tady jste správně.
Vývar (též bujón) se připravuje vyvařením masa (kostí) či zeleniny, často obojího, a používá  se např. při vaření polévek a omáček. Těmito názvy se také označují polévky, ve kterých vývar tvoří hlavní surovinu. Dobrý vývar hospodyňky považovaly a i dnes mnohdy považují za vrchol kuchařského umění. Vývar byl též považován všeobecně jako posilující nebo i léčivý prostředek, maminkám, kterým se narodilo dítě, se nosil silný slepičí vývar s masem, aby brzy zesílily. Vývar byl a dodnes je užíván jako jeden z prostředků na zmírnění kocoviny (tzv. vyprošťovací polévka).

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení