Děkujeme všem za přízeň a hodnocení našeho obchodu.

Czech Food Expo vystavování

V Českých Budějovicích se letos konala Czech Food Expo 2024, událost slavná svou nabídkou kulinářských lahůdek a novinek. Od 9. do 12. května se v pavilonu T1 na Výstavišti České Budějovice sešla špičková gastronomická elita i milovníci dobrého jídla, aby objevili to nejlepší z české kuchyně a potěšili své chuťové pohárky.

Jezto se pyšnilo svým stánkem, který byl ohromujícími novinkami jenž jsme představily. Mezi nimi patřily tradiční Budějovické koule, medové perníčky s potiskem půvabných motivů, ochucené medydžemy, paštiky s nádechem luxusu a svěží lahůdky v podobě smoothie Nootz. Pro návštěvníky byly připraveny bohaté ochutnávky, aby si mohli vychutnat každý kousek této chuťové symfonie.

Stánek Jezto

Czech Food Expo 2024 byla oslavou chuťových dobrodružství a inovací, které se odehrály pod jednou střechou. Pro všechny nadšence do gastronomie to byla nezapomenutelná událost, která vyzvala jejich sentry k novým chuťovým horizontům.

 

Zmíňky o nás

Budějcká drbna

PRÉMIÉRA „BUDĚJOVICKÝCH KOULÍ“ Jedním z těch, kteří nabídnou své speciality na potravinovém veletrhu, bude opět i farmářský obchod Naše farma. „Na CZECH FOOD EXPO chceme nově uvést „Budějovické koule“. Nápad se ostatně zrodil na prvním ročníku tohoto potravinářského veletrhu, kdy se měla udělat zřejmě první medová koule na světě s příchutí malina,“ prozradil s úsměvem Petr Šavel a pokračoval. „Dále následovaly další druhy, jako například meruňka-med nebo zázvor-med. Začaly se vyrábět i „fit koule“ z kvalitního ořechového krému a také lahodné likérové koule, například z vaječného koňaku“. Prozradil, že se připravují i pivní koule z pravého žateckého medu a také nivové koule.  

Zdroj: https://budejcka.drbna.cz/zpravy/spolecnost/41824-navstivte-narodni-potravinarsky-veletrh-s-pravou-ceskou-hospudkou-i-dobrotami-od-alice-bendove-nebo-ondry-slaniny.html?utm_source=copy

 

Jihočeská televize

 

Výstaviště České Budějovice