Děkujeme všem za přízeň a hodnocení našeho obchodu.

Safari Food Festival 2024

Safari Food Festival 2024 v Hluboké u Borovan je tady a s ním přichází jedinečná příležitost zažít kulinářské dobrodružství přímo v srdci Safari Resortu. Tato prestižní událost, konající se 18. května 2024, přilákala nadšené gurmány i rodiny s dětmi, které hledají nejen gastronomické zážitky, ale také den plný zábavy a dobrodružství.

Jezto se opět předvedl jako jeden z hlavních vystavovatelů. Na jejich stánku jste našli širokou druhů koulí, medových perníčku a dokonce BIO Smoothie Nootz, které potěšilo každého návštěvníka. A co konkrétně vás čekalo u našeho stánku? Na ochutnávku kvalitních domácích potravin - Džemy, paštiky, ochucené medyhabanero omáčky.

Kromě gastronomických lahůdek nabízel Safari Food Festival bohatý program plný aktivit. Offroad jízdy, jízdy na zvířatech jako jsou oslíci a koně, krmení zvířat, kontaktní ZOO, půjčení zvířátka na vodítko, 3D lukostřelecký parkur, rozhledna a velké dětské hřiště – to vše bylo připraveno pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Safari Food Festival v Hluboké u Borovan není jen o jídle, je to kompletní zážitek pro celou rodinu. 

Děkujeme, že jste si přišli užít tento jedinečný festival a objevte chutě, které nabízí Safari Resort. Jezto se těší na vaši návštěvu a doufá, že jste si z festivalu odnesli nejen plná bříška, ale také nezapomenutelné vzpomínky na den plný zábavy a dobrého jídla.