Děkujeme všem za přízeň a hodnocení našeho obchodu.

Jerky Naše Farma - výživná chutná svačina nejen pro sportovce!

Jihočeské Jerky - výživná chutná svačina nejen pro sportovce!


Určitě už jste se někdy setkali s pojmem Jerky. A dnes si na ně trochu posvítíme. O co tedy jde? Řeč je o tenkých plátcích masa, které se suší, solí, případně marinují nebo jinak dochucují. Velkým benefitem sušeného masa je, že i při jeho velmi malé hmotnosti dostanete do těla velké množství bílkovin, jelikož si maso sušením zachovává všechny důležité živiny. A to je skvělý tip pro všechny, kdo hodně sportuje, pracuje, cestuje... a potřebuje doplnit rychle energii.


Teď si pojďme říct něco o historii sušeného masa, která sahá až k samotným indiánům. Ti totiž už dávno zjistili, že takto připravené maso je nejen chutné, ale i výživné, dobře stravitelné a v neposlední řadě snadno uchovatelné i při pokojové teplotě. Na jeho skladování tak nepotřebujete žádnou lednici nebo mrazák jako u klasického syrového masa.

 
588

Naše Jerky si vyrábíme sami z bio hovězího a farmářského vepřového masa z vlastních chovů. Maso má plnou a šťavnatou chuť. Nenajdete v něm žádná Éčka, barviva ani glutamáty a navíc celá výroba probíhá ručně.


Takže pokud s sebou do práce, na výlet nebo na cesty nechcete tahat velké svačiny, Jerky jsou ta správná volba do vaší kapsy nebo kabelky!